Hvordan det går på diett

Hallo fine folk. Tenkte å fortelle litt om åssen det går på diett hittil. Først og fremst må jeg bare si at det egentlig er utrolig deilig å være på diett, for da vet jeg hva jeg skal spise til enhver tid og slipper å dytte i meg unødvendig dritt! Syntes det er veldig greit å bare ut matboksen fra kjøleskapet og bare ja det her skal jeg spise. Jeg blir helt sikkert lei av det å til slutt, men akkurat nå er det veldig deilig.Jeg har tatt nye målinger og er ganske fornøyd med de resultatene som har skjedd på en uke, selv om det ikke er de store resultatene.Men jeg ser at det her funker og det er deilig! 

I dag var det legday på planen å fu faen jeg hater og elsker legday, men fy faen det er egentlig jævlig vondt haha! For tiden prøver jeg å bli god i knebøy for føler ikke at jeg er helt der jeg vil være på knebøy, sliter litt med teknikken når det blir for tungt.Så nå har jeg gått ned i vekt for å terpe på teknikken, så håper jeg det kommer seg snart. Men på lenge følte jeg at knebøyen gikk litt bedre i dag så det er deilig!

Men nå får jeg runde av her, jeg må nemlig bruke resten av dagen på å øve og pugge til eksamen! wæææ tiden går så fort fram til eksamen nå!! 

2 kommentarer

Victoria Larsen

08.06.2017 kl.13:39

Flink du er!

June Martinsen

13.06.2017 kl.11:03

Victoria Larsen: tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

June Martinsen

June Martinsen

26, Asker

Kontakt: junevictoria@gmail.com

Norske blogger Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits